hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-07-02

Náray-Szabó Gábor szerint a kormányzatnak az egyes területek kiemelésével kellene megoldania az MTA kutatási támogatásairól szóló vitát.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-07-02

Kilépett a Professzorok Batthyány Köréből Freund Tamás agykutató, a magyar tudományos élet egyik legbefolyásosabb szereplője, közölte az Index.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-01-25

A kormány tehetetlen az egészségtelenül élő társadalommal és az intézkedéseknek ellenálló érdekcsoportokkal szemben. A 24.hu interjúja.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-01-18

Meglepően kemény bírálatokat is megfogalmazott éves értékelésében a kormánypártok egyik legfontosabb háttérintézménye, a Professzorok Batthyány Köre, közli a Magyar Nemzet.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-12-16

Az OBDK főigazgatója is azok között volt, akik miniszteri elismerést kaptak a szociális és gyermekvédelmi területen végzett munkájukért. 

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-05-05

Új elnököt választanak a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) ma kezdődő 185. közgyűlésén. Két hároméves ciklus után búcsúzik Pálinkás József, aki úgy érzi: jobb állapotban adja át az intézményt, mint ahogyan átvette.

#7
Medical Online >> Rovatok
2012-08-20

Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke augusztus 20. alkalmából rangos állami kitüntetéseket adott át hétfőn a Parlamentben.

#8
Medical Online
2009-06-12
Rendkívül gyorsan változó világunkban a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárának (MTAK) is alkalmazkodnia kell az olvasói igényekhez, ezt szolgálja a megújult honlap (www.mtak.hu) - hangsúlyozta Náray-Szabó Gábor akadémikus, az MTAK főigazgatója a honlap szerdai budapesti sajtóbemutatóján.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.