hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 23
#1
Medical Online
2015-06-11
#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-01-26

Gyakorlati segítséget nyújtó hasznos segédeszköz lehet az orvosok számára a Servier által most kifejlesztett és bármilyen eszközre letölthető alkalmazás. (x)

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-02-08

Immáron több mint egy év telt el, amióta a Medical Tribune hasábjain és ezzel párhuzamosan a MedicalOnline hírportálon megjelent „A Semmelweis Terv margójára” című vitairat.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-10-10

Ötven, négyszáz vagy akár 2900 milliárd? Az elnyerhető összegek nagyságáról továbbra is megoszlanak a szakértői vélemények. A biztosítók pedig annak ellenére kivárnak egészségbiztosítási termékeik piacra dobásával, hogy az ellátás romlásával egyre többen és egyre többet áldoz(ná)nak magánszolgáltatásra.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-09-13

Évente tízezer kórházi kezelést és mintegy ötezer halálesetet lehetne megelőzni azzal, ha a kardiológiai szakma konszenzusos javaslatának megfelelően kiépülne Magyarországon a szívelégtelenség-ambulanciák hálózata.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-31

Az orvoslásban fellelhető hálózatok feltérképezésével a szokásos technikáknál egyszerűbbé válhat a "véleményvezérek" és az információk eljuttatásában nagy szerepet játszók megtalásása, ha úgy tetszik, eredményesebb lehet az orvoslátogatói munka. Mindez azonban a tisztaságot, az etikus magatartást is szolgálhatja: jól látszanak a cégek, a szerek és az orvosok közötti kapcsolatok.

#7
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2012-05-07

Meghívó a Magyar Egészségkommunikációs Egyesület májusi rendezvényére 

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-05

Bár egyre többen szorgalmazzák, gyakorlatilag szinte elképzelhetetlen az ellátási csomag szűkítése annak kimondásával, hogy a továbbiakban mit nem ad térítésmentesen az állam a biztosítottnak. A már ma is meglévő “antilista” azonban jó alapot adhat az üzleti biztosítóknak szolgáltatásaik fejlesztésére. Mindeközben a kórházak funkcióváltása, progresszivitási szintjük újra-meghatározása és a térségi várólisták bevezetése kimondatlanul is tovább szűkíti az ellátást.

#9
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2012-03-26
#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-03-01

Két szó és egy vessző. Lényegében ennyi volt az a tavaly év végén elfogadott, nagy port kavart módosító javaslat, amely kaput nyitott ahhoz, hogy az üzleti egészségbiztosítások adómentessé tételével új források kerülhessenek az ágazatba. Ahhoz azonban, hogy ez akár a „hivatalos úton” igénybe vett szolgáltatások színvonalának emelkedésével is együtt járjon, még számos dolognak kell teljesülnie.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.