hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-05-06

Saját robotkarját is maga fejleszti Lévay György, aki nyolc évvel ezelőtt majdnem belehalt egy fertőzésbe; mind a négy végtagján amputációt végeztek. A Magyar Nemzet beszélgetett vele.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-02-22

A digitális megoldásoknak köszönhetően kevesebb lesz az orvos-beteg találkozás, és a műtétek jelentős részénél is robotkarok operálhatnak majd.

#3
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2018-12-27

A végtagpótlásban is segíthet a mesterséges intelligencia egy kutató szerint – derült ki az M1 aktuális csatornán.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-16

Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk alkalmából Kossuth- és Széchenyi-díjakat, valamint Magyar Érdemrend kitüntetéseket adományozott.

#5
Medical Online
2008-05-09
Szombaton mutatja be Irvine Welsh világhírű regénye, a Trainspotting színpadi változatát a Budapesti Kamaraszínház. Mint Németh Ákos, a darab rendezője és fordítója elmondta, az előadáshoz egyaránt merített ötleteket a könyvből, a filmből és Harry Gibson West Enden bemutatott darabjából, de a Tivoliban játszott verzió saját, új változat lesz.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.