hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 17
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2014-12-30

A GlobeNet Zrt. fokozottan odafigyel arra, hogy az ügyfeleinél a lehető legjobban biztosítsa a rendszerek által használt adatok bizalmasságát, sértetlenségét és a rendelkezésre állását – állítja Kőpataki Csaba, a cég üzemeltetési igazgatója

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-07-24

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) megkezdi az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után Egyesület panaszlevelében foglaltak kivizsgálását, a zöldhatóság pedig szerdán hatósági ellenőrzést tart a Mal ajkai telephelyén.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-07-23

A hatóságok segítségét kéri a vörösiszap-katasztrófa károsultjait tömörítő Esélyt az Életre a Vörösiszap Után Egyesület, mert szerintük az iszaptározókat veszélyes és radioaktív szürkesalakpernyével fedik le, ami veszélyeztetheti az egészséget.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-21

A Veszprémi Bányakapitányság hétfőn határozatban kötelezte a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-t arra, hogy öt napon belül szüntesse meg az üzemeltetésében álló vörösiszap-tározók "kiporzását" - közölte Káldi Zoltán bányakapitány az MTI-vel. A céget meglepte a szoros határidő. 

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-18

Ismét az egészségügyi határérték háromszorosát megközelítő porszennyezést mértek Kolontár környékén, a Mal Zrt. vörösiszaptározóinak közelében.

#6
Medical Online >> Rovatok >> videó
2012-02-19

A hét végére Kolontár és környéke újra úgy vöröslött, mint a 2010 október 4-i katasztrófát követően, miután a rendkívül erős szél az ajkai timföldgyár területéről származó vörös porral lepte be a tájat.

#7
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2012-01-25

Az Óbudai Orvosklub 2012. február 22 -én este nyolc órától tartja a következő továbbképző előadását, melynek témája a kolontár-devecseri vörösiszap-katasztrófa.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-01-02

A múlt év végével megszűnt a vörösiszap-katasztrófa után felállított Kormányzati Egészségügyi Szűrőközpont Devecserben; a vizsgálataik eredményéről január közepére összefoglaló jelentést készítenek – tudta meg az MTI.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-10-02

A kolontári katasztrófa után egy évvel továbbra is vannak hazánkban kockázatos, veszélyeshulladék- és vörösiszap-tározók, melyek időzített bombaként ketyegnek – még Kolontárnál is aggasztóbb helyszíneken – állítja a Greenpeace.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-04-16

Újabb helyen viszgálják a légszennyezettséget a vörösiszap-katasztrófa sújtotta településeken kívül: a lakosság kérésére már Kamondon is mérik a szálló por koncentrációját.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.