hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-10-09

Jogerősen hat és fél év fegyházbüntetésre súlyosította másodfokon a kiskunhalasi pszichiátriai intézet egykori ápolójának büntetését a Kecskeméti Törvényszék keddi ítéletében.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-03-13

Nem jogerősen öt év fegyházbüntetésre ítélte a Kiskunhalasi Járásbíróság a település pszichiátriai intézetének egykori ápolóját szerdán meghozott elsőfokú ítéletében.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-11-21

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium bezáratná a tavaly január óta reflektorfényben lévőkiskunhalasi pszichiátriai otthon hetes osztályát, ahol az önmagukra és másokra veszélyes pácienseket gondozzák – írja a Petőfi Népe.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-11-02

Az Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa széleskörű vizsgálatot folytatott a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában, az intézet lakóival szemben elkövetett emberi jogi sérelmek gyanúja miatt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> pszichiátria
2011-05-21

Hat négyzetméter nagyon kevés egy embernek – de a társadalom még ennek a feltételeit sem képes megteremteni - írja a Népszabadság.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-01-10

Az egyik védő kérésére zárt tárgyalást rendelt el a Kiskunhalasi Városi Bíróság, ám a tanácsvezető bíró hozzátette, az ítélethirdetés nyilvános lesz.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-01-03

Január 10-13-ig tárgyalja a kiskunhalasi bíróság annak a három férfinak az ügyét, akik ellen az ügyészség a Bács-Kiskun Megyei Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában lezajlott vizsgálatok után emelt vádat.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-20

Gazdasági bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz a rendőrség.

#9
Medical Online >> Rovatok >> pszichiátria
2010-05-09
A kiskunhalasi pszichiátriai otthon közel kétszáz alkalmazottja békés demonstrációval tiltakozott az intézményükkel és munkájukkal kapcsolatban a médiában megjelent hírek miatt pénteken a városban.

Közel kétszáz alkalmazott békés demonstrációval tiltakozott az intézményükkel és munkájukkal kapcsolatban a médiában megjelent hírek miatt.

#10
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2010-02-06
Sem a belső, sem a független szakmai szervezetek által lefolytatott vizsgálat nem tárt fel olyan visszaéléseket, amelyek a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonának munkatársaival szemben a sajtóban felhozott súlyos vádak megalapozottságát alátámasztotta volna – közölte a Szociális és Munkaügyi Minisztérium pénteken. A rendőrség még nem fejezte be a kiskunhalasi intézményben a vizsgálatot.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.