hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-11-10
Bezárták a szederkényi általános iskolát, miután hatvan gyerek fertőződött meg az új influenza vírusától. Közben a román-magyar határon is beindult a vakcinaturizmus. Egyre több országban jelenik meg a H1N1 - MT összeállítás.
#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-11-03
Hétfőn a Parlamentben a napirend előtti felszólalások egyebek közt az újinfluenza-oltással, a kórházfinanszírozással és a szakápolással foglalkoztak.
#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-08-26
Nem kívánja beoltatni magát az új influenza ellen a Hong Kong-i egészségügyi dolgozók több mint fele egy szerdán napvilágot látott tanulmány szerint.
#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-08-25
Nem akármilyen dilemmára hívta fel a figyelmet az Egészségügyi Világszervezet (WHO): mivel nem lehet rögtön a lakosság egészét védőoltásban részesíteni az A/H1N1 vírus okozta új influenza világjárványa ellen, a kormányoknak kell majd kijelölni a prioritásokat.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Generációk óta ajánlanak az orvosok tengeri gyógyüdülést, sófürdőt a krónikus légzőszervi vagy mozgásszervi gyulladásokkal, egyes bőrpanaszokkal bajlódó betegeiknek, mert a tapasztalatok szerint a sós vízben való fürdőzés ezeket a problémákat jótékonyan enyhíti.