hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-03

Új Guinness-rekordot állítottak fel a kézhigiénés világnap alkalmából Egerben: ezerhatan fertőtlenítettek egyszerre kezet.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-04-12

Hosszabban is mesélt a hosszú élet titkáról a Guinness Rekordok Könyve által a legidősebb férfinek ítélt, 112 éves, 8 hónapos és 17 napos Maszazo Nonaka, akit a 24.hu idéz.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-04-11

Már a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült a férfi, aki egy betegség miatt fagyasztatta le a hímivarsejtjeit, közli a life.hu.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-08-27

Kétszáz plasztik babával egy órán át gyakorolják az újraélesztést augusztus 29-én Dunaújváros központjában, amellyel újra Giunness-rekordot döntenének a résztvevők.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-11-26

Almaevő Guinness-rekord-kísérlet lesz a Semmelweis Egyetemen december 5-én, ezzel szándékoznak népszerűsíteni a gyümölcs- és zöldségfogyasztást – írják az egyetem honlapján.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-10-24

A reumabetegek egyesülete és a Noguchi szervezte. 

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-08-31

Szombaton kezdődik a Millenáris Parkban a reumabetegek Ragadj ecsetet című országjáró kampánya, amely során egy hatvan négyzetméteres képeslapot készítenek el.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-04-05

Száztizennégy éves korában elhunyt Leila Denmark, aki a világ legidősebb gyakorló orvosa volt, amikor 103 éves korában visszavonult.

#9
Medical Online
2009-03-08
Vasárnap reggeltől 2009 perc a felnőtt alapszintű egyszemélyes újraélesztés hivatalos világrekordja, amelyet a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai karának hallgatói és tanárai állítottak fel –  közölte Bíró Péter, a kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke vasárnap Nyíregyházán.
#10
Medical Tribune VII. évf.5. szám
Medical Online
2009-03-01
Leginkább az operajátszáson mérhetők le a színházi korszakváltások. Kivált a leggyakrabban játszott klasszikus műveken, amelyek a mi dalszínházi hagyományaink szerint (csaknem) állandó műsordarabok. Némelyikük le sem jön a repertoárról, mint Puccini Bohémélete, amely Nádasdy Kálmán muzeális rendezésében több mint negyven éve változatlanul őrzi konzervatív pozícióját. Ezzel ugyan meg sem közelíti a Guinness-rekordot – Maeterlinck Kék madarát a múlt század eleje óta játsszák Sztanyiszlavszkij rendezésében Moszkvában –, de valószínűleg közép-európai csúcs. A hasonló kuriózum azonban igen ritka. Az operarendezések gyorsan avulnak, nemcsak az eredeti művek örökzöldjéhez, hanem az előző felújítás újdonságértékéhez képest is.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alant vázolt gondolatmenettel nem szeretném támadni az orvosi ügyeletben dolgozó kollégákat.

Rendkívül rosszul szervezett a mentőellátás Budapesten, hiszen maga a mentésirányító is elismeri a videó végén, hogy nem tud egy órán belül mentőt küldeni Budapest belterületére.