hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-06-02

Timothy Ray Brown, egy HIV-pozitív amerikai, aki meggyógyult egy speciális típusú csontvelő átültetésétől, a „berlini betegként” emlegetett férfi szimbólummá vált.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-12-04
Francoise Barre-Sinoussi Nobel-díjas szakértő állítja: a szervezet HIV-vírussal való találkozása utáni első reakciók adhatják meg a választ a kutatóknak arra, hogy merre keressék a megoldást az AIDS-betegséget okozó vírus elleni vakcina kidolgozásához.
#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-10-06
Harald zur Hausen, illetve Francoise Barré-Sinoussi és Luc Montagnier kapták megosztva az idei orvosi-élettani Nobel-díjat, a humán papillóma vírus (HPV) méhnyakrákot okozó hatásának feltárásért, illetve az AIDS-et okozó HIV-vírus felfedezéséért - jelentette be hétfőn Stockholmban a Karolinska Intézet illetékes bizottsága.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.