hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-05-08

Вход – olvasható a megkopott cirill betűs felirat a bejáratnál a lassan 25 éve üresen álló egykori észak-pesti kórház bejáratánál, írja az Index.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-11-24

Lakossági fórumon mutatta be a fővárosban létrehozandó hagyományos kínai gyógyászati és kutatási központ tervét a XV. kerület korábbi polgármestere - az eseményről a VS.hu számolt be.

#3
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2011-07-28

A vesebetegségben, veseelégtelenségben szenvedők száma világszerte meredeken emelkedik. Ennek hátterében a „modern” társadalmakban bekövetkezett, életmódbeli fordulat játszik elsősorban szerepet. Háziorvosok, belgyógyászok, diabetológusok figyelem: a vesebetegségek felismerését ösztönző, továbbképző cikkünkhöz 2 kreditpontot érő kvízkérdések kapcsolódnak. 

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-06-02

Ingyenes szűrések és tanácsadás mellett mentési bemutatóval és táncelőadásokkal is várják az érdeklődőket a Semmelweis Egyetem (SE) gyermek szakorvosai hétvégén a Városligetben.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-05-14

Minden bizonnyal korszakváltás történt Magyarországon. A vesebetegségek kezelésének hazai történetében talán még soha nem fordult elő, hogy egy asztalhoz ülve, egy cél érdekében együtt dolgoztak volna transzplantológusok, a dialízis centrumok képviselői, civilek és betegszervezetek, akik most közösen indítják a Nemzeti Vese Programot.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-04-26

A jelentkezők közül 49-en adhattak vért, így kis híján sikerült teljesíteni a kitűzött 50 egységnyi tervet a szombati véradáson a Vidámparkban, Budapesten.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.