hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> praxismenedzsment
2019-11-25

A háziorvosi, házi gyermekorvosi alapellátást meg kell újítanunk, meg kell erősítenünk! – írják deklarációjukban a magyar háziorvosok.

#2
Medical Online >> Rovatok
2012-02-09

Közös ünnepléssel és élő közvetítéssel zárult tegnap este a 2011-es Jubileumi Astellas-díj – az év orvosa pályázat: öten közönségdíjat, öten szakmai díjat kaptak.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-03-25

Két év letöltendő fogházbüntetésre ítélte, továbbá öt évre eltiltotta a szülész-nőgyógyászi és a szülésznői tevékenység gyakorlásától Geréb Ágnest első fokon a Fővárosi Bíróság (FB).

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-01-19

Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász és négy vádlott-társa szerint elfogult és súlyos tévedéseket tartalmaz az a kiegészítő szakértői vélemény, amely a 2003-ban általuk levezetett ikerszülés kapcsán készült.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-01-18

Az elmeorvosi szakértői vélemény szerint nem állapítható meg olyan kóros elmeállapot, amely azt indokolta volna, hogy rendkívüli helyzetben ne a szakmai ismereteinek megfelelően viselkedjen Geréb Ágnes.

#6
Medical Online >> korábbi zoom >> Szülés-otthonszülés
2010-10-12

Kivérzett állapotban vitték a szülő nőt a kórházba 2007. október 30-án - mondta a szakértő Geréb Ágnes büntetőperében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.