hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-04-24

Több helyen kórházi osztályok szűnnek meg, máshol viszont új kórházi részlegek jönnek létre és fejlesztések kezdődnek azáltal, hogy a  parlament hétfői döntése értelmében május 1-jével hetven egészségügyi intézményt vesz át az állam az önkormányzatoktól - derül ki az MTI körkérdésére adott intézményvezetői, polgármesteri válaszokból.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság >> szakmai kollegium
2011-06-01

Az Általános Sebészeti Szakmai Kollégium tagjai.

#3
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2011-05-26

A BAZ Megyei Kórház Általános Sebészeti Osztálya, a Miskolci Akadémiai Bizottság Sebészeti Munkabizottsága valamint a Magyar Sebésztársaság Északkelet Magyarországi Szekció Tudományos ülést rendez.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-11-09

Továbbgyűrűzik a botrány Nagykanizsán, ezúttal a gazdasági igazgató kinevezésről és a kórházi közbeszerzésekről szóló anyag került a videómegosztó portálra.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-26

Titokban készített hangfelvételek kerültek fel a múlt héten a YouTube-ra. A tavaly októberben készült anyagokon többek közt a nagykanizsai kórház gazdasági igazgatói pályázatának mahinálásáról és kórházi dolgozók eltávolításáról van szó.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-01-20
Papíron már alig laknak Pogányszentpéteren. Az itteniek jobban járnak egy nagykanizsai lakcímmel a kórház miatt, amely visszafordítja a somogyi betegeket.
#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-11-04
Nem a H1N1 vírus vagy az új típusú influenza elleni védőoltás miatt hunyt el kedd hajnalban egy 12 éves fiú a nagykanizsai kórházban, a gyerek halálát fejlődési rendellenesség és annak szövődménye okozta – közölte szerdán a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója
#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-07-13
A Gyermekrák Alapítvány négymillió forint értékben vásárolt hiánypótló orvostechnikai eszközt a Kanizsai Dorottya Kórháznak. A BERA készüléket 2009. július 14-én adja át Balogh István, az alapítvány elnöke prof. Dr. Bátorfi Józsefnek, a kórház főigazgatójának.
#9
Medical Online
2009-03-05
Vizsgálatot indít a nagykanizsai közgyűlés a városi kórház januárban üzembe állított új CT-berendezésének beszerzésével kapcsolatban - erről csütörtökön döntöttek a megyei jogú város képviselői.
#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-01-30
Azonnali hatállyal felmentette a nagykanizsai kórház megbízott főigazgatóját a városi közgyűlés csütörtökön, alig egy hónappal a vezető felkérése után.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.