hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-04-19

Az erős svájci frank, az Alcon felvásárlásával összefüggő költségek, valamint influenza-oltóanyagok meredek eladáscsökkenése áll a profitesés hátterében.

#2
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2010-12-16

Az Alcon felvásárlása a Novartis számára fontos stratégiai lépés volt: elsősorban a szemápoló termékeket forgalmazó üzletágát erősíti a svájci gyógyszergyártó. 

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-21

A Novartis a vártnál nagyobb mértékben, 17 százalékkal növelte nyereségét és 13 százalékkal növelte forgalmát a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-04-20
A vártnál nagyobb mértékben, az egy évvel korábbihoz képest 49 százalékkal növelte nyereségét az év első három hónapjában a Novartis, a legnagyobb svájci gyógyszeripari társaság, elsősorban az új típusú influenzavírus elleni oltóanyag kelendőségének köszönhetően.
#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-01-06
A Novartis svájci gyógyszeripari vállalat közel 40 milliárd dollárért meg kívánja szerezi az amerikai Alcont, a világ vezető szemápolási társaságát.
#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-01-28
A svájci Novartis, hazájában a legnagyobb, a világon a hatodik gyógyszergyár szerdán rekord eredményekre adott előrejelzést idénre is, de azért arra is figyelmeztette a befektetőket, hogy a piaci és a gazdasági környezet kihívásai növekednek. A biotechnológia és a molekuláris diagnosztika fejlesztéséé a jövő.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.