hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-11-08

350 millió forintos befektetést kapott a 3D fogászati technológiát fejlesztő Dental Scanner Solutions.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-01-10

A harmadik évezred innovatív eljárásait és a legmodernebb fogászati eszközök használatát sajátítják el a hallgatók a Debreceni Egyetemen.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-04-12

Európában egyedülálló, digitális fogtechnikus alapképzés indítását tervezi a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara, amely idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2010-09-26

Szeptember 25-én volt a negyvenötödik évfordulója, hogy Svédországban elvégezték az első sikeres fogbeültetést, elterjedtebb nevén implantációt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-04-22
Megkongatták a vészharangot az utolsó egyedi munkát végző „iparosok” közül a fogtechnikusok felett is. Terjednek az olyan fogorvosi rendelők, ahol háromdimenziós felvételek, komputervezérelt miniatűr „esztergapadok” segítségével egy ülésben készülnek nemcsak a tömések, de a koronák, vagy éppen a frontfogak kerámiahéjai is.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az aneszteziológia és intenzív terápia kialakulása három, rendkívül jól azonosítható időszakra vezethető vissza. Ahogy én mondani szoktam, a születés körülményei, de még az időpontja is jól dokumentált.

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.