hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 15
#1
Medical Online >> Rovatok >> kardiológia
2018-04-17

Az adatok szerint az akut kardiovaszkuláris eseményen átesett betegek közül kevesen vesznek részt szekunder prevenciós programban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-10-04

570 oldalas szakértői ajánlást készítettek az Egyesült Államokban az egészséges táplálkozás új irányelveiről, adja hírül az Origo.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-06-05

A cukorbetegség civilizációs ártalom, radikális megoldást így a civilizációnk megváltoztatása jelenthet – mondta lapunknak dr. Wittmann István, a Pécsi Tudományegyetem II. Sz. Belgyógyászati Klinika és Nephrológiai Centrum vezetője.

#4
Medical Online >> Rovatok >> astrazeneca
2016-11-16
#5
Medical Online >> Rovatok >> Tüdőgyógyászat - Allergológia
2016-10-27

Az egészséges étrend – például a mediterrán diéta – protektív hatású lehet gyermekeknél az asztma és az atopia megelőzésére.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-02-02

Komoly segítséget nyújthat az orvosoknak a cukorbetegek oktatásában, a diabéteszes betegek  kockázatbecslésében  a Servier által kifejlesztett és bármilyen eszközre ingyenesen letölthető kalkulátor. (x)

#7
Neuroendokrin daganatok laboratóriumi diagnosztikája 1. évf. 1. szám
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-10-29

A neuroendokrin daganatok prevalenciája évről-évre nő. Felismerésükhöz leggyakrabban a hormontúltermelés és a térfoglalás következményei miatt kialakuló tünetek vezetnek, azonban a hormont nem termelő daganatok évekig, évtizedekig felismerhetetlen maradhatnak.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-05-28

A hasmenés olyan panasz, ami – ha elég súlyos vagy elég sokáig tart – előbb-utóbb biztosan orvoshoz viszi a beteget, mivel jelentősen megkeseríti az életét, rontja az életminőségét.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-05-20

A kalciumról eddig is tudtuk, mennyire fontos a gyermek csontozatának fejlődésében. Egy egyesült államokbeli szakmai konferencián viszont most azt hangsúlyozták, hogy a magnézium is legalább ennyire lényeges.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-03-20

A megfelelő vizualizáció, a kóros elváltozások észlelése, a terápiás manőverek kivitelezhetősége nagyban függ az előkészítéstől.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.