hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-04-26

A magas kakaótartalmú édességek fogyasztása csökkenti a stresszt, és jó hatással van a közérzetre, valamint a memória működésére is, közli az MTI alapján a hvg.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-09-19

A fekete csokoládé újabb gyógyhatását mutatta ki egy nemzetközi tanulmány: a szívelégtelenség kezelését is segíti a kedvelt édesség.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2011-01-20

Nem zárható ki, hogy gyógyszerként is meghosszabbítja majd az életet, de nem az és nem úgy, ahogy sokan vélték a vörösborban és az étcsokiban található resveratrollal kapcsolatban.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2009-04-08
Az uniós tagországok átlagos éves csokoládéfogyasztása személyenként több mint hat kiló. Hazánkban ez a mennyiség nem éri el a négy kilót, mindössze a 3,9-et.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az aneszteziológia és intenzív terápia kialakulása három, rendkívül jól azonosítható időszakra vezethető vissza. Ahogy én mondani szoktam, a születés körülményei, de még az időpontja is jól dokumentált.

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.