hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-04-23

A Japán Nemzeti Levéltár nyilvánosságra hozta a kegyetlen emberkísérleteiről hírhedt 731-es egység több mint 3600 tagjának nevét.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-06-05

Az Európai Bizottság szerint még nem jött el az ideje az állatkísérletek betiltásának – tolmácsolja a NOL a testület reakcióját arra, hogy több mint egymillióan követelték ezt egy európai polgári kezdeményezésben.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-17

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) vasárnapi ülésén elfogadta az állatkísérletek elleni európai polgári kezdeményezés aláírásainak ellenőrzéséről szóló jelentést.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-02-18

A kezdeményezők hétfőn hivatalosan átnyújtották az Európai Bizottságnak az első sikeres európai polgári kezdeményezéshez összegyűlt 1,68 millió aláírást.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-10-28

Az Európai Unióban még mindig lehet nagy fájdalmat okozó állatkísérleteket végezni, ezen szeretnének változtatni a Stop Vivisection nemzetközi mozgalom szervezői – írja az MNO.

#6
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2009-04-24
Április 24-én tartják a laboratóriumi állatok világnapját a brit Nemzeti Élveboncolás Elleni Társaság 1979-ben tett kezdeményezésére. A szervezet elnöke, Lord Dowding születésnapját jelölte ki a világnap megtartására, melyet azóta az ENSZ is elismert.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.