hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Túlélte saját halálát

A háziorvos megállapította a nő halálát, majd távozott, utóbb az ottmaradt rendőrök észlelték, él, s mentőt hívtak hozzá – idézi fel a balatonfenyvesi történetet a Hír24.

A balatonfenyvesi 77 éves asszony napokig nem jelentkezett, így a rendőrök rátörték az ajtaját, az ágyvan fekve találták mozdulatlanul, s kihívták háziorvost – körülbelül ennyi amennyiben egybecsengenek az eddigi hírek. Abban már ellentmondanak, hogy végül is ki nyilvánította halottnak.

Veress Zsolt háziorvos korábban úgy nyilatkozott, mire ő odaért, már kiderült, hogy életben van. A rendőrség erre közleményben reagált, amiben azt írják:

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a háziorvos valótlan nyilatkozatot tett.

A rendőrség korábbi hivatalos nyilatkozataival összhangban Veress Zsolt állapította meg a halál tényét, majd a helyszínt elhagyta. Távozását követően mintegy félóra elteltével a helyszínbiztosításban résztvevő rendőrök észlelték, hogy az orvos által letakart hölgy él.
Az ügyben a Fonyódi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen” – olvasható a hir24.hu-n.

(forrás: Hír24)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés