2020. június. 04., csütörtök - Bulcsú.
hirdetés
hirdetés

Országos vércukorszintmérő roadshow indul

Az elkövetkezendő napokban Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán vehetnek részt ingyenes vércukorszintmérésen az emberek.

hirdetés

A cukorbetegség megelőzésének, korai felismerésének egyik legfontosabb eszköze a félévente-évente történő vércukorszintmérés. Erre hívja fel a figyelmet a Zafír Kft. ingyenes országos vércukorszintmérő roadshow-ja, amelynek következő három állomása: Miskolc (április 11.), Debrecen (április 12.) és Nyíregyháza (április 13.).

A vércukorszintmérésen bárki ingyenesen részt vehet, ráadásul a cég ápolónőt is biztosít minden helyszínen. A szervezők célja, hogy az emberek számára megfelelő tudást adjanak át a mérés fontosságáról és a betegség megelőzésének lehetőségeiről. Természetesen azoknak is tudnak segítséget nyújtani, akiknél már kialakult a cukorbetegség.

Dr. Ketskés Norbert szakorvos kiemelte: a cukorbetegség elkerülése érdekében az ellenőrző mérések mellett fontos a megfelelő étrend, a mozgás és a rostban gazdag étkezés, a finomított cukor elhagyása, a szervezet szénhidrát anyagcseréjének optimalizálása.

(forrás: zafirnet.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!