hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Ügyeleti központot működtet az operatív törzs

Ügyeleti központot működtet a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs, közölte a Belügyminisztérium.

Az ügyeleti központ munkájában a Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Honvédelmi Minisztérium, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Nemzeti Népegészségügyi Központ; az Országos Rendőr-főkapitányság, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ felelős munkatársai vesznek részt.

Az ügyeleti központ e-mail elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . A beérkező elektronikus levelekre a központ a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küld.

A 06-80-277-455 illetve a 06-80-277-456 kapcsolási számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogják fogadni a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.

A kormány döntésének megfelelően a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat. Magyarországon a vírus jelenlétét nem mutatták ki.

(forrás: MTI-OS)

cimkék

hirdetés

Könyveink