hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Schiszler vezeti a Róbert Károly Magánkórházat

Szeptembertől a Róbert Károly Magánkórház új vezérigazgatója dr. Schiszler István, a Duna Medical Center operatív igazgatója, közli a Weborvos.

A MedAlliance Holding, mint a Róbert Károly Magánkórház új tulajdonosa átalakította a társaság vezetési szerkezetét, és a korábbi rendszer helyett a gyorsabb döntéshozatalt segítő vezérigazgatói irányítási rendszer mellett döntött. A korábbi menedzsment 2018.07.19-én történt felmentését követően, 2018.09.01-től a Róbert Károly Magánkórház új vezérigazgatója dr. Schiszler István, a Duna Medical Center korábbi ügyvezető-, jelenlegi operatív igazgatója, tudatta közleményében a társaság.

Mint írják, Schiszler doktor 1995-ben végzett summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2002-2005 időszakban MBA (Master of Business Administration) diplomát szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.  Karrierje során rendkívül széles körű tapasztalatra tett szert. Dolgozott az állami szektorban az Informatikai Kormánybiztosságon, az OEP-nél több funkcióban, többek között főigazgató-helyettesként, kipróbálta magát a GYEMSZI térségi igazgatójaként, illetve az EMMI Egészségügyi Államtitkárság Informatikai Iroda Programvezetőjeként. A magánszektorban tevékenykedett mint a Telki Magánkórház igazgató helyettese, és a legutóbbi 3 évben, mint a Duna Medical Center ügyvezető igazgatója, illetve az utóbbi hónapokban mint operatív igazgatója, írja a lap.

(forrás: WebOrvos)
hirdetés

Könyveink