hirdetés
2020. július. 06., hétfő - Csaba.
hirdetés

Nem megfelelő szappan okozta a szalmonellás megbetegedéseket

Gyenge volt a kézmosó szappan, így kerülhetett szalmonella a majonézbe a hajdúsámsoni iskola főzőkonyháján, számolt be az M1 Híradó a szeptemberi fertőzés ügyében indított vizsgálat eredményéről.

hirdetés

Mint közölték, az egyik ott dolgozó kezéről juthatott a baktérium az ételbe.

A Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal a Cívishír nevű hírportált arról tájékoztatta, hogy a vizsgálat szerint a konyhán használt szappan fertőtlenítő hatása nem felelt meg az előírásoknak. A termék gyártója ellen eljárás indult.

Emlékeztettek: szeptemberben a hajdúsámsoni iskola menzáján elfogyasztott majonézes kukorica miatt több mint háromszázan betegedtek meg; sok diák kórházba került.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink