hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Kásler Miklós figyelmeztet: Ismét jöhetnek a szigorítások

Ha nem viselkedünk fegyelmezetten, jönnek az újabb szigorítások – közölte felhívásában hivatalos Facebook-oldalán Kásler Miklós miniszter.

Az utóbbi napokban nőtt a kórházban ápolt fertőzöttek és az intenzív osztályokon kezelt betegek száma, emellett a Nemzeti Népegészségügyi Központ is nagyobb arányban mutatta ki a szennyvizekben a koronavírust. Így kezdte hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójában az emberi erőforrások minisztere azt a felhívását, amelyben óvatosságra inti a lakosságot. Mint fogalmazott, veszítettünk korábbi fegyelmezettségünkből, nem viseljük a maszkot, nem tartjuk a szociális távolságot, szabadtéri rendezvényeken pedig rendkívüli tömegeket látni a mellékhelyiségek előtt várakozva.

Aggodalommal fordulok Önökhöz – üzente a szabadságáról visszatérő Kásler Miklós hivatali dolgozószobájából, és hozzátette, amennyiben a lakosság nem viselkedik fegyelmezetten, minden szabályozást felül kell vizsgálni és kontrollálni, mert a vírus ismét itt van közöttünk, nagyobb koncentrációban, mint a korábbi hetekben.

Forrás: Kásler Miklós FB-oldala
Forrás: Kásler Miklós FB-oldala

(forrás: MedicalOnline)

cimkék

hirdetés

Könyveink