hirdetés
2020. szeptember. 21., hétfő - Máté, Mirella.
hirdetés

Ha ebből sem értenek, júliusban jön a folytatás

Több lap is megszólaltatott csütörtöki kiadásában érdekképviseleti vezetőket a keddi egészségügyi demonstrációt követő helyzetet vizsgálva.

hirdetés

Az elkövetkező hetek eldöntik, hogy van-e valós szándék a kormány részéről a bérek megemelésére, a működés feltételeinek javítására és az utánpótlást biztosító képzés újbóli elindítására. Ha nem, akkor Semmelweis Ignác születésnapján, július elsején újból a közvéleményhez fordulnak az egészségügyiek, tolmácsolja a Népszava Kiss László, a Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke véleményét. Ő egyébként hisz abban, hogy az egészségügyi dolgozók megmozdulásai nyomást gyakorolhatnak a döntéshozókra és segíthetik Zombor Gábor államtitkár tárgyalási pozícióit is, amikor az ágazat jövő évi pénzeiért harcol

Közös kiáltás volt az egészségügyért a tüntetés, az lenne a legfontosabb, hogy a döntéshozók megértsék ezt; most van az utolsó pillanat, amikor még lehet változtatni– ezt Balogh Zoltán, a szakdolgozói kamara vezetője mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, amely visszanézhető a tévé honlapján.

(forrás: Népszava, atv.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink