hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Fejlesztésekkel készül a nagyobb betegforgalomra a Dr. Rose Magánkórház

A budapesti Dr. Rose Magánkórház legújabb fejlesztései elsősorban a kórház tereinek megújulását és orvos-technológia fejlesztését célozták.

Dr. Papik Kornél, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatójaelmondta:évente csaknem 50 ezer páciens gyógyul a Széchenyi Lánchídra és a Budai Várra tökéletes kilátást nyújtó intézményben, egyre modernebb körülmények között.

A koronavírus-járvány hatására dinamikusan növekedett a kereslet a magánegészségügyben. A Dr. Rose Magánkórházban a két évvel ezelőtti adatokhoz képest több mint 30 százalékkal nőtt a forgalom és az előzetes adatok szerint 2021-ben közel 50 ezer ügyfelet fognak ellátni.

A 2018-tól új tulajdonosok által működtetett intézmény tevékenységét az elmúlt 3 évben az új vezetés alaposan átvilágította, megerősítette a menedzsmentet, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően még stabilabb, biztonságosabb és magasabb színvonalú ellátást nyújt.

Dr. Junger Éva, a Dr. Rose Magánkórház járóbeteg-ellátásának vezető orvosa a pénteki háttérbeszélgetésen kifejtette: A magánegészségügy iránti növekvő érdeklődéssel párhuzamosan jelentős beruházásokat valósított meg a magánkórház: több területen, összesen 600 millió forintos fejlesztés zárult le az elmúlt hetekben. Megújult a képalkotó diagnosztikai háttér, a 3 műtő és a szülészeti részleg, fejlesztették a minimál invazív laparoszkópos műtétek eszközparkját, az endoszkópos laboratóriumot, a fül-orr-gégészeti és szemészeti rendelőket, az informatikai környezetet, valamint jelentős beruházásokat valósítottak meg a koronavírus-járvány miatti fokozott sterilitás folyamatos fenntartása érdekében.

Fotó: Dr. Rose Magánkórház
Fotó: Dr. Rose Magánkórház

Papik Kornél hozzátette, hogy a megújulás része a márkaépítés is. A 2010 óta önálló márkaként működő, de a magánkórházhoz tartozó Budapest Plasztikai Intézet márka átalakult és október elejétől integrálódott a Dr. Rose Magánkórházba. Ennek elsődleges oka, hogy a plasztikai sebészeti és orvos-esztétikai ellátás még népszerűbb a Dr. Rose Magánkórház ügyfeleinél, mint korábban. A Budapest Plasztikai Intézet színeiben az elmúlt 11 évben több mint 11.000 plasztikai műtétet végeztek, a jövőben, a Dr. Rose Magánkórház Plasztikai Sebészeti részlegeként havi 120-140 plasztikai műtétet terveznek.

Fotó: Dr. Rose Magánkórház
Fotó: Dr. Rose Magánkórház

Dr. habil Lelbach Ádám, a Dr. Rose Magánkórház vezető belgyógyásza, a V.I.P. Részleg vezetője szerint az ügyfelek 2007 óta elsősorban azért választják az intézményt, mert egyedi ügyfélélményt tudnak biztosítani pácienseiknek. A kiváló szakmai háttér és megnyugtató környezet mellett kiemelt törődéssel várnak mindenkit, ami nem ér véget az ellátás lezárultával, a gondos utókezelésnek köszönhetően. A koronavírus-járvány idején a páciensek különös odafigyelést és törődést igényeltek, és ennek az elvárásnak az intézmény maximálisan meg tudott felelni. Mindezeknek és az elmúlt hónapokban kialakított, szélesebb társadalmi kör számára elérhető díjszabásnak is köszönhető a jelentős betegszám növekedés.

Fotó: Dr. Rose Magánkórház
Fotó: Dr. Rose Magánkórház

A Dr. Rose Magánkórház közel 150 orvossal, több mint 40 szakrendeléssel, 3 tökéletesen felszerelt műtővel, 25 ágyas fekvőbeteg részleggel, prémium környezetben várja pácienseit, mindezt kiváló ár-érték arányban.

hirdetés

Könyveink