hirdetés
2020. január. 26., vasárnap - Vanda, Paula.
hirdetés

Akkreditálták a Róbert Magánkórházat

Szülészeti – Nőgyógyászati – Asszisztált reprodukció szakirányokra államilag akkreditált szakképző hellyé minősítették a Róbert Magánkórházat.

hirdetés

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ a Róbert Magánkórház Zrt. egészségügyi szolgáltatót az egészségügyi felsőfokú szakirányú képesítés megszerzéséről szóló 22/2012. (IX.14.) EMMI rendelet 1. számú melléklete alapján, a 2012. szeptember 15-ét követően megkezdett alap szakképzések tekintetében – 2019.05.30-án keltezett határozatában, 2019.03.01. napjától érvényesen – Szülészeti – Nőgyógyászati – Asszisztált reprodukció szakirányokra – államilag akkreditált szakképző hellyé minősítette.

„Nagy lépés ez intézményünk szakmai elismertsége szempontjából, amiért több, mint egy évtizede dolgozunk. Bízunk benne, hogy ezzel a magas színvonalú magánellátás iránt érdeklődő rezidensek és szakorvosjelöltek érdeklődését is felkeltjük, hiszen egyedülálló és újszerű lehetőséget jelent hazánkban számukra is, hogy az ország legnagyobb forgalmú szülészeti-nőgyógyászati-meddőségi-magzati diagnosztikai komplex, a szakma teljes spektrumát fedő magáncentrumában készüljenek a szakvizsgára” – mondja dr. med. habil. Siklós Pál PhD főorvos, a Róbert Magánkórház szülészeti
osztályának vezetője.

„Fiatal orvosaink meddőségi szakirányban történő képzése segít az állam, általunk is támogatott céljainak megvalósításában.” – teszi hozzá dr. Fülöp István főorvos, az egyik legkiválóbb sikerességi aránnyal működő magyar meddőségi centrum vezetője. Mindezek a szakmai irányok kiegészülnek a Róbert Genium magzati diagnosztikai centrum adta lehetőségekkel, az ország talán legmodernebb UH eszközeivel felszerelt centrumában, melyet dr. Timmermann Gábor főorvos – a Róbert Magánkórház jelenlegi orvosigazgatója – alapított, és a Róbert Magánkórház része.

„A kollégáim által elmondottakhoz nem tudok sokat hozzátenni, talán csak azzal zárnám, hogy ettől fényesebb bizonyítéka szakmaiságunknak, a minőség, a betegbiztonság, és a magas színvonalú ellátás iránti elkötelezettségünknek nincs. Ez az állami elismerés és bizalom még inkább arra sarkall minket, hogy folyamatosan fejlődjünk, javuljunk, és tanuljunk. Büszke vagyok kollégáimra és az általuk elért eredményekre.” – zárja a beszélgetést dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos-elnöke, aki egyben a Róbert Magánkórház Igazgatóságát is vezeti.

(forrás: TritonLife)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink