hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Újabb nagy egészségügyi ellátó egységgel gyarapodott a TritonLife

A TritonLife csoport, hazánk leggyorsabban fejlődő – nagy fővárosi és vidéki járó-, és fekvőbeteg intézményeket üzemeltető integrált magánegészségügyi szolgáltatója – a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft.megvásárlását követően – újabb nagy egészségügyi ellátó egységgel gyarapodott.

„Budaörs és környéke az egyik legfejlettebb magyar régió, ahol az igény megkérdőjelezhetetlen a minőségi szolgáltatások iránt. A bizonyítékokon nyugvó orvoslás elveit követő, magas szintű szakmai elveink és protokolljaink, kiválósági központjaink, és szakembergárdánk garantáljáka minőségetés biztonságota budaörsi polgárok számára is. A Budaörsi Egészségügyi Központ csoportunkhoz való csatlakozása nagy lépés, hiszen a társaság hosszú ideje nyújt járóbeteg ellátást az önkormányzat területén, továbbá jelentős egynapos sebészeti tevékenységet is végez, ami harmonikusan illeszkedik a TritonLife csoport jelenlegi tevékenységi körébe, és jól kiegészíti a jelenlegi ellátórendszerünket.Külön kiemelném, hogy az átvilágítás során olyan szakember gárdát találtunk, akik magas színvonalon és jól végzik a munkájukat, továbbra is számítunk rájuk.”– nyilatkozta dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke.

„Ezzel a budaörsiek is sokkal szélesebbszakmai bázishoz férnekmajd hozzá, hiszen integrált járó-, és fekvőbetegellátó rendszerünkben szükség szerint kereszt-konzultációk, másodvélemények, Budaörsön egyébként nem mindig elérhető vezető szakemberek, kiválósági központjaink, és kórházainkis elérhetővé válnak a budaörsiek számára, így ezzel a helyiek is sokat nyerhetnek.” – teszi hozzá Fábián.

Zsákai Zoltán, a budaörsi szolgáltató központkorábbi többségi tulajdonosa, aki ügyvezetőként folytatja tevékenységét a TritonLife csoport részeként, kérdésünkre elmondta, hogy a mostani lépés óriási lehetőséget hordoz mind a központ további szakmai fejlődése, mint a budaörsiek ellátási színvonalának garantálása ügyében, hiszen egy valóbanmagas szintű szakmai befektető jelent meg a TritonLife személyében Budaörsön, amely csoport a szakmaiságot és az embert helyezi a középpontba az üzleties megközelítéssel szemben.

„Többször hangsúlyozott célunk országos, sőt akár határainkon is túlnyúló,integrált ellátórendszerünk kiépítése, melynek megvalósítása jól halad. A TritonLife Róbert Magánkórház melletta napokbankezdteműködését a TritonLife Magánkórház Debrecen, a két nagy fővárosi járóbeteg klinika, a TritonLife Medical Center Genium (Pest), és a TritonLife Medical Center Hegyalja (Buda) pedig nagyon jó kihasználtsági szinten működik, amelyeket szervesen egészít ki új tagunk, a Budaörsi Egészségügyi Központ, ahol mind járóbeteg, mind egynapos sebészeti ellátás zajlik.”– válaszolta kérdésünkre Haraszti Péter, a TritonLife csoport társtulajdonos vezérigazgatója.

„Hamarosan újabb jó hírekkel érkezünk, gőzerővel dolgozunk mind fővárosi, mind vidéki hálózatunk további fejlesztésén.” – teszi hozzá Haraszti.

(forrás: TritonLife)
hirdetés

Könyveink