hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Új vezető a kalocsai kórházban

Az eddigi ápolási igazgatóhelyettes megbízott vezetőként irányítja tovább a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórházát. A hírt a megyei főigazgató, dr. Svébis Mihály közölte a főorvosi és főnővéri értekezleten, írta a BAON.

Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója március 23-án délelőtt, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórháza főorvosi, főnővéri értekezletén jelentette be: „dr. Mócza György főigazgató-helyettes nyugdíjazása előtti felmentési idejét tölti, erre figyelemmel április 1-jétől a Szent Kereszt Kórház főigazgató-helyettesi feladataival Szivós Etelka eddigi ápolási igazgatóhelyettest bízza meg” – áll a közleményben.

Szivós Etelka 1997-ben végzett a kalocsai Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában, mint általános ápoló és asszisztens, majd – munka mellett – a PTE Egészségügyi Főiskolán szerzett diplomás ápolói, később a Semmelweis Egyetem Közszolgálati Karán egészségügyi menedzser képesítést. Jelenleg is tanul: a PTE Doktori Iskola doktorandusza, várhatóan jövőre végez. A megbízott főigazgató-helyettes rögtön a szakközép elvégzése után munkába állt a kalocsai kórházban: először az Orr-Fül-Gégészeti Osztályon, a Neurológiai Osztályon, majd a Belgyógyászati és Neurológiai Mátrix Osztályon és a Belgyógyászati Rehabilitációs Osztályon dolgozott, 2012 óta ápolási igazgatóhelyettes és minőségirányítási vezető, írja a lap.

(forrás: Baon.hu)
hirdetés

Könyveink