hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Távozik Szentes Tamás

2021. február 20-val új főigazgatót neveztek ki a budapesti Szent Margit Kórházba – írja a 24. A posztot eddig ellátó Szentes Tamás helyére Nagy Mihály érkezett.

Szentest 2020 januárjában nevezték ki főigazgatónak, azt követően, hogy Kásler Miklós miniszter felmentette Badacsonyi Szabolcsot.

A Margit Kórház az elmúlt napokban amiatt került a hírekbe, mert Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti képviselője szerint a kórház koronavírus-osztályán dolgozó ápolóknak nem fizették ki a plusz juttatásokat.

A vezetőváltással kapcsolatban Szabó Tímea azt állítja, hogy Szentes Tamás nem egyszerűen távozik, hanem kirúgták. A Margit kórház bejegyzésében sok sikert kívántak a további munkájához, de az nem derül ki, hogy milyen munkáról van szó.

Szentes Tamást 2019 végén a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet, a Péterfy Kórház-Rendelőintézet, valamint a Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet menedzsmentjének fejlesztéséért felelős miniszteri biztosának is kinevezték, de 2020. júniusban visszavonták a kinevezést. Megbízatása 2020. október 31-ig tartott volna, írja a lap.

(forrás: 24.hu, Facebook)
hirdetés

Könyveink