hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Nyit a TritonLife Duna Magánkórház

A Duna partján elhelyezkedő Millennium Tower II. irodaházban nyitják legújabb fővárosi, integrált járó-, és fekvőbeteg ellátó centrumukat TritonLife Duna Magánkórház néven.

„Nagyon fontos lépés a fejlődésünk során, hiszen ez az első olyan fővárosi központunk, ahol fekvőbetegek ellátását is meg tudjuk oldani a TritonLife Róbert Magánkórházon kívül. Régen dolgozunk azon, hogy úgy tudjunk bővíteni, hogy közben hosszú évekre ne váljunk mélyen veszteségessé túldimenzionált beruházások eredményeképpen, de ugyanakkor a hozzánk fordulókat magas színvonalon el tudjuk látni. Ez a lépés pontosan illik ebbe a képbe, hiszen repülőrajttal, telt házzal tudunk indulni az új helyszínen még az idén” – mondja Haraszti Péter, a TritonLife csoport alapítója és vezérigazgatója.

„Végre el tudunk kezdeni specializálódni, ami elkerülhetetlen ilyen ütemű fejlődés mellett. A TritonLife Róbert Magánkórházunkban a 6 műtő, 4 szülőszoba, 70+ ágy régen túl szűk keresztmetszet, és a rendkívül gyorsan fejlődő mozgásszervi sebészetünk alig fért már el az évi 6’000 műtét és 1’800 újszülött mellett a házban” – mondja dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport másik alapítója, elnöke és szakmai stratégiai vezetője. „A Duna-parti exkluzív lokáció – a TritonLife Duna Magánkórház – a teljes ortopédiai, gerinc-, és kézsebészeti aktivitásunkat, vagyis a TritonLife mozgásszervi sebészetét hivatott elsősorban kiszolgálni, az infrastruktúrát is ennek megfelelően alakítottuk ki. 2 korszerű műtő, 18 ágy (2 postoperatív őrző), diagnosztika, mozgásszervi rehabilitációs terek, és járóbeteg rendelők főleg ezt a szakmai területet szolgálják majd. A TritonLife Ortopédiai Centrumunk és Gerincsebészeti Központunk orvos-vezetői alig várják már, hogy költözhessenek. Ezzel a lépéssel már 8 műtővel szolgáljuk a fővárosi ügyfeleinket, ami hamarosan 12 műtőre bővül egy harmadik fővárosi magánkórház nyitásával, de ennek részleteiről hamarosan külön tájékoztatást adunk” – teszi még hozzá Fábián. 

(forrás: TritonLife)
hirdetés

Könyveink