hirdetés
hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.
hirdetés

Táplálkozás

Napi öt csoki – és gyönyörű lesz a bőr

Forradalmian új csokoládét hoztak forgalomba, amely állítólag szépíti a bőrt, mert csökkenti a mitesszerekre és a pattanásokra való hajlamot, amelyek rengeteg tinédzser életét keserítik meg. A rossz hír, hogy a csodacsoki egyelőre csak az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Nagy-Britanniában kapható.

A gyártó – az amerikai Frutels cég – azt ígéri, hogy az Acne Care fantázianevű  csoki fogyasztói drámai javulást érhetnek el már két hét alatt. Az akné néven ismert bőrbetegség mitesszerek és gennyhólyagok (pattanások) formájában jelentkezhet az arcon, és elsősorban a tinédzserek életét keseríti meg.

Az amerikai, ausztrál és brit tinik azonban fellélegezhetnek, mert megvan az ellenszer – amelynek a fogyasztása ráadásul már önmagában is élvezet. A csokibevonatú készítmény tele van gyulladáscsökkentő antioxidánsokkal és nyomelemekkel, amelyek segítik a szervezet védekező rendszerét, így a bőr belülről tisztul ki.

A gyorsabb eredmény érdekében a gyártó napi kettő-öt darab csoki elfogyasztását ajánlja. A cég felmérései szerint azonban a fogyasztók 73 százaléka már napi két csoki elfogyasztása és két hét után javulásról számolt be.

A dolog külön érdekessége, hogy az akne súlyosabb formájával küzdőket hosszú ideig eltanácsolták a csokievéstől. A csokikúra ráadásul nem is drága: egyhavi adag mintegy negyven ausztrál dollárba (6300 forintba) kerül.

InfoRádió

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés