hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Kategóriateremtő magánkórház nyílt Budapesten

3000 négyzetméteren, a Budapest One irodaház kifejezetten erre a célra kialakított szintjein világszínvonalú orvoscsoporttal, átfogó fekvő- és járóbeteg-ellátással nyitja meg kapuit a legújabb hazai magánkórház, a Doktor24 Multiklinika – jelentették be a vállalatcsoport mai sajtótájékoztatóján.

A hazai piac egyik vezető privát egészségügyi szolgáltatója, a Doktor24 az Etele Pláza szomszédságában nyitotta meg Magyarország legújabb, komplex ellátást nyújtó magánkórházát. A diagnosztikát és prevenciós szolgáltatásokat is kínáló, felnőtt- és gyermekjáróbeteg-ellátó központ, valamint az integrált, sokszakmás sebészeti fekvőbetegközpont a Budapest One irodaház kifejezetten erre a célra tervezett, csúcstechnológiával felszerelt szintjein nyílt meg. A Multiklinika teljes beruházási költsége mintegy 3 milliárd forint volt, ebből 278 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Külgazdasági és Külügyminisztérium nyújtott.

„Olyan multiklinikát akartunk építeni, amely Bostonban, Hamburgban vagy akár Szingapúrban is megállná a helyét. Ezért a legkiválóbb magyar specialisták mellett amerikai és nyugat-európai szakembereket kértünk fel arra, hogy mutassák meg nekünk kategóriateremtő iparági fejlesztéseiket, példaértékű megoldásaikat. Mi pedig ezekre támaszkodva hoztuk létre az ország egyik legmodernebb magánkórházát” – fogalmazott Lancz Róbert, a Doktor24 Medicina Zrt. vezérigazgatója.

A vezérigazgató hozzátette, hogy a Doktor24 Multiklinika koncepciója az angolszász országok gyakorlatát követi: 35 szakterületen látnak el gyermekeket és felnőtteket. Az ügyfeleket végigkísérik a teljes betegúton,  a prevenciótól a rehabilitációig. A 21. századi infrastruktúrából, a beépített speciális orvostechnológiából és az ellátás kényelmét és biztonságát megteremtő digitális megoldásokból ügyfeleik és orvosaik egyaránt profitálnak.

Az új kórház két szakterületen szeretne új minőséget meghonosítani a hazai privát gyógyításban: ortopédiában és egynapos sebészetben is vezető szerepre törekszik. A Doktor24 már ma is piacvezetőnek számít a sebészeti beavatkozások területén: 7 műtőjében évi összesen több mint 10 ezer műtét elvégzésére képesek. A műtők közül 4 a Multiklinikán, 2 Tatán, egy pedig Székesfehérváron üzemel.
A Doktor24 Multiklinika az egynapos sebészetén teljes körű ügyfélkiszolgálásra törekednek: a kínálatban helyreállító plasztikai, bőrgyógyászati, általános sebészeti és proktológiai műtétek szerepelnek, hamarosan az urológiai, fül-orr-gégészeti beavatkozások, illetve a szürkehályog-eltávolítás is helyet kap a szolgáltatások között.

A Doktor24 Ortopédiai Centrum orvosi teamjét egy emblematikus hazai szakember, dr. Béres György, a2020-tól már a Doktor24 tagjaként működő, 18 éves múltra visszatekintő Doktor24 Kastélypark Klinika főigazgatója vezeti. A Multiklinika ortopédiai szolgáltatásainak jogi-szakmai hátterét is a Kastélypark Klinika biztosítja.

(forrás: PR-ego)

cimkék

hirdetés

Könyveink