hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Ingyenes belépőt kapnak az Aquaworldbe a szakdolgozók

Júniusban az egészségügyi szakdolgozók egyszeri alkalommal, ingyenesen mehetnek a budapesti Aquaworld élményfürdőbe.

Az Aquaworld Resort Budapest felajánlásának köszönhetően júniusban, együttműködve a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával, az egészségügyi szakdolgozók ingyen belépőjegyet igényelhetnek az Aquaworld élményfürdőbe.

A koronavírus világjárvány mindenki számára megterhelő,sok lemondással és nélkülözéssel jár. Az egészségügyi szakdolgozók számára ez a helyzet súlyosabb, hiszen ők a járvány elleni védekezés frontvonalában dolgoznak és éjjel-nappal küzdenek a súlyosan fertőzöttek életéért, mely átlag feletti fizikai és lelki teherviselést is megkövetel. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a szakmai támogatás mellett kiemelt feladatának tekinti a szakdolgozó kollégák kikapcsolódását, rekreációját támogató kedvezmények felkutatását. Éppen ezért a köztestület örömmel fogadta az Aquaworld Zrt. nagylelkű megkeresését, mellyel hálájukat szeretnék kifejezni az egészségügyi szakdolgozók iránt.

A felajánlás értelmében minden egészségügyi szakdolgozó számára lehetőség van 2021. június 1. és 2021. június 30.között ingyenes, egyszeri belépésre a budapesti Aquaworld élményfürdőbe.

A belépőjegy előzetes regisztrációhoz kötött.

cimkék

hirdetés

Könyveink