hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Fiatal kutatók mobilitását ösztönző pályázatot hirdet az ELKH

Pályázatot hirdet az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) a kutatóhelyein foglalkoztatott fiatal kutatók nemzetközi tapasztalatszerzésének és kapcsolatépítésének elősegítésére, valamint külföldön végzett kutatómunkájuk támogatására.

A mobilitási pályázatra két alkalommal lehet pályázni 2023-ban, az első fordulóban a pályázatok benyújtási határideje április 3. – olvasható az ELKH honlapján.

A felhívás szerint a programra olyan magyar és nem magyar állampolgárságú ELKH-s kutatók pályázhatnak beleértve a Támogatott Kutatócsoportok Irodájának munkatársait is , akik a jelentkezés napján még nem töltötték be a 38. életévüket. A pályázattal kizárólag személyes részvétellel megvalósuló kutatói tevékenység, program támogatható Európában és Európán kívül is.

A kiírás szerint a támogatás összege pályázóként helyszíntől függően 500 ezer forinttól 1,5 millió forintig terjedhet. A pályázati felhívás második fordulójában a pályázatok benyújtására 2023. június 15-től 2023. szeptember 15-ig van lehetőség.

Az „ELKH Kutatói Mobilitási Program 2023” pályázati felhívása itt olvasható.

cimkék

hirdetés

Könyveink