hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Biztos pihenés a Danubius Hotels szállodáiban

A Danubius új körültekintő biztonsági protokolljával vigyáz a vendégekre, amelyet a szállodai pihenésbiztosok garantálnak.(x)

hirdetés

A kényszerű bezártságot követően itt az ideje, hogy kimozduljunk otthonról és biztonságos közegben feltöltődjünk testileg és szellemileg egyaránt. A jelenlegi helyzetben nehéz külföldi nyaralást tervezni, hiszen a népszerű üdülőhelyekkel rendelkező környező országok akár egyik napról a másikra lezárhatják határaikat vagy kötelezhetik karanténra az utazókat. Ám ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a kikapcsolódásról ezen a nyáron, hiszen alkalmunk nyílhat felfedezni Magyarország azon részeit, amelyek bár szerepelnek bakancslistánkon, eddig mégis kimaradtak.

A Danubius Hotels körültekintő higiéniai szabályzatot vezetett be Biztos Pihenés néven, amellyel a vendégek és munkatársak egészségét egyaránt védi. Az új higiéniai szabályzat kitér az étkezéseknél az asztalok távolságán túl például a tálalás és tálalóeszközök higiéniájára, valamint az ételek biztonságos felszolgálására is. A szabályokat a vendégek is könnyedén átláthatják a nekik készített tájékoztatók segítségével, mely a legapróbb részleteket is tartalmazza. A vendégek az intézkedésekkel kapcsolatos kérdéseiket a szállodákban személyesen is feltehetik a biztonságos pihenéséért felelős munkatársaknak, a Danubius Pihenésbiztosoknak.

 

 

A veszélyhelyzet hatósági feloldását követően a beltéri wellness szolgáltatások megfontolt higiéniai intézkedések mellett újra elérhetők a vendégek számára. A beltéri és kültéri medencék vízminőségét és tisztítóberendezéseit rendszeresen ellenőrzése mellett a szaunák és gőzkabinok folyamatos fertőtlenítésére is különös figyelmet fordít a szállodalánc.

 

Balatonfüreden sokszínű családi élményekkel gazdagodhatnak a Danubius Hotel Marina és Annabella vendégei. A Marina új gyermekmedencéje és saját balatoni partszakasza garantáltan a kicsik kedvence lesz, napközben pedig a Bubbles Club kedves sárkányai és animátorai várják őket változatos programokkal egészen 14 éves korig. A vendégek a szálloda megújult éttermében élvezhetik az All Inclusive ellátást, majd a szintén teljes felújításon átesett panorámás szobákban pihenhetik ki magukat.

 

Az Alpok lábánál a Danubius Hotel Bük várja azokat, akik a népszerű fürdővárosban pihennétek ki magukat. Ehhez akár ki sem kell lépni a szálloda ajtaján, hiszen All Inclusive ellátás mellett minden adott a családi nyaraláshoz: kültéri és beltéri medencék, hatalmas kert sportolási lehetőséggel, bowlingpálya, játszóház és a Bubbles Club sárkányai.

A Danubius Hotel Rába Győr festői belvárosában remek kiindulóhelye lehet azoknak, akik szívesen felfedeznék a várost. A népszerű bevásárlóutcák, műemlékek és nevezetességek sétatávolságra találhatók a szállodától, a nap végén pedig a hotelben található Belga Étterem és Söröző különleges sörkínálatával és ínycsiklandozó ételeivel várja a felfrissülni vágyókat.

 

 

Budapest mindig tartogat új érdekességeket és látnivalókat, amelyek felfedezéséhez talán kevés is egyetlen hétvége. A Danubius Hotel Helia a Margitsziget szomszédságában, gyönyörű kilátással várja az utazókat. Tágas parkolójában bátran hagyható az autó, hiszen a belváros akár könnyű sétával, vagy tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. A szálloda fitness és wellness részlegének számos szolgáltatása szállóvendégek számára ingyenesen igénybe vehető, a Yellow Bistro & Bar Duna-parti teraszán pedig egy finom frissítő mellett élvezhetik a vendégek a hűs nyári szellőt.

hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink