hirdetés
hirdetés
2019. november. 21., csütörtök - Olivér.
hirdetés

Az egészség feltérképezése

Hogyan befolyásolják a tápanyagok és az élelmiszerek különböző összetevői a gének átíródását, a fehérjék bioszintézisét és az anyagcserét? Az ezzel foglalkozó nutrigenomika manapság a táplálkozástudomány legforróbb területe. A cél az egyedi genetikának legmegfelelőbb „környezet”, az egyénre szabott táplálkozás kialakítása.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Dr. Kazai Anita
a szerző cikkei

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink