hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Pünkösdre kinyit a Danubius három vidéki szállodája

Pünkösdtől ismét nyitva lesznek a Danubius Hotels vidéki szállodái: a balatonfüredi, büki és a győri ház.

hirdetés

Újranyitnak a szállodalánc vidéki egységei - a balatonfüredi, büki és győri szállodák - már a pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, június közepétől a másik füredi szálloda, majd ezt követően az első budapesti hotel is megnyit.

A büki ház medencéje
A büki ház medencéje

A Danubius Hotels szigorú higiéniai szabályzatot vezetett be „Biztos Pihenés” néven, egyedi megoldásokkal tette biztonságossá szórakoztató programjait is, emellett rugalmas foglalási és visszafizetési lehetőségeket biztosít.

A szállodák közül a balatonfüredi Marina, a bükfürdői ház és a győri egység 2020. május 29-től várja a vendégeket.

A balatonfüredi Annabella június közepétől nyitja újra kapuit, Budapesten pedig ezt követően nyit meg az első Danubius Hotels szálloda.

A járványügyi helyzetre reagálva a szállodalánc vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében még 2020. április 1-től rendelt el üzemszünetet a vállalat magyarországi szállodáiban, amely most a vidéki szállodák nyitásával véget ér.

Pünkösdtől nyitva az all inclusive szolgáltatást nyújtó Marina
Pünkösdtől nyitva az all inclusive szolgáltatást nyújtó Marina

"Eleinte a belföldi turizmus élénkülésével számolunk, majd a fővárosi szállodák iránti kereslet növekedésében is bízunk. Célunk, hogy a vírushelyzet miatt meghozott szigorú üzemeltetési intézkedések mellett vendégeink továbbra is felhőtlenül jól érezhessék magukat, ki tudjanak kapcsolódni a megpróbáltatásokkal teli hónapok után. Rugalmas foglalási ajánlataink kiszámítható és kockázat nélküli utazást és visszamondási lehetőségeket biztosítanak vendégeinknek, mert most bizonyára nehezebb egy nyaralást előre megtervezni”, mondta Kovács Balázs vezérigazgató.

A koronavírussal kapcsolatos hazai és nemzetközi higiéniai rendelkezéseknek, ajánlásoknak megfelelve a Danubius szigorú higiéniai szabályzatot vezetett be Biztos Pihenés néven, amellyel a vendégek és munkatársak egészségét egyaránt védi.

„Bízunk benne, hogy az új protokoll bevezetésével, valamint munkatársaink képzésével nem csak vendégeink egészségének biztonságát, de utazási kedvét és bizalmát is növelni tudjuk. Minden egyes munkatársunk esetében készíttetünk koronavírus tesztet még a munkába állás előtt. A későbbiekben is folyamatosan kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink egészségi állapotára, és képzésére az érvényben lévő biztonsági, higiéniai előírásokról, így fent tudjuk tartani a biztonságos munkakörnyezetet”, tette hozzá a vezérigazgató.

Az új higiéniai szabályzat kitér az étkezéseknél az asztalok távolságán túl például a tálalás és tálalóeszközök higiéniájára, valamint az ételek biztonságos felszolgálására is.

A szabályokat a vendégek is könnyedén átláthatják a nekik készített tájékoztatók segítségével, amely a legapróbb részleteket is tartalmazza, az éttermi higiéniától, a gyermekjátékok fertőtlenítésén át a közösségi terek biztonságos használatáig. 

A szállodalánc az üzemszünet ideje alatt több szállodájában is felújításokat végzett. A füredi Marinában a szobák és az udvari gyermek élménymedence után az étterem is megújult, és a büki egységben is további szobafelújítások történtek.

(forrás: Danubius)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink