hirdetés
2024. május. 03., péntek - Tímea, Irma.
hirdetés

 

Hitlert ösztrogénnal is megpróbálták volna ártalmatlanná tenni

Ellenségei pokolgéppel és golyóval is megpróbálták ártalmatlanítani Adolf Hitlert, akit legújabb kutatások szerint a britek ösztrogénnal, azaz női nemi hormonnal akartak kevésbé agresszívvá tenni.

Briteknek dolgozó kémek elég közel juthattak a német háborús gépezetet irányító náci vezérhez, hogy hozzáférjenek ételéhez - vélekedett az összeesküvést feltáró Brian Ford történész, aki szerint a britek választása azért esett az ösztrogénra, mert íztelen, lassan és "körmönfontan" fejti ki hatását, vagyis Hitler ételkóstolói nem szúrták volna ki.

"A szövetségesek terve volt, hogy ösztrogént csempésznek Hitler ételébe, így nőiesebbé és kevésbé agresszívvá vált volna" - magyarázta a Cardiffi Egyetem munkatársa.

Az ösztrogén-terv azonban csak egy volt a sok stratégia közül, amely a führer ellen irányult. A szövetségesek fontolgatták, hogy enyvvel és mérges kígyókkal is felveszik a harcot a német csapatok ellen - derült ki a titkosítás alól a közelmúltban feloldott dokumentumokból a The Daily Telegraph szerint.

(forrás: MTI)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink