2024. április. 28., vasárnap - Valéria.
hirdetés

Visszaéltek a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevével

Fogyókúrás termék hirdetéseiben használják fel a szakmai szövetség logóját annak engedélye nélkül a terméktanúsítvány hitelesítéseként.

Ismét visszaélést követnek el a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevével, illetve logójával. Ezúttal a Ketoslim nevű kétes fogyókúrás termék hirdetéseiben használják fel a szakmai szövetség logóját annak tudta és engedélye nélkül a hirdetésben megjelenő terméktanúsítvány hitelesítéseként.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége ezúton szeretné leszögezni, hogy a Ketoslimet és annak táplálkozás-élettani hatását nem ismeri, épp ezért nem ajánlja a fogyasztását, továbbá nyomatékkal elhatárolódik attól, hogy a készítménnyel bármilyen összefüggésbe hozzák a szakmai szövetség nevét vagy logóját, amelyek használatát megtiltja a termék reklámjaiban.

Egyúttal arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ezek a csodaszerként hirdetett fogyókúrás termékek egészségre ártalmasak és veszélyesek lehetnek, hiszen általában sem összetételüket, sem hatásmechanizmusukat nem lehet pontosan ismerni, ezért használatuktól óva intenek a szakemberek!  

(forrás: Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége)
hirdetés

Könyveink