2024. április. 27., szombat - Zita.
hirdetés

Új, magasabb pozícióra pályázna az egészségügyi szektorban?

Bővíteni szeretné szakmai tudását az egészségügyi szolgáltatói piac gazdasági ismereteivel?

A Soproni Egyetem Budapesti Képzési Központjában egészségügyi képzéscsoportunk posztgraduális képzései péntek délutáni és szombati oktatási renddel, kiscsoportos, gyakorlatorientált, rugalmas kurzusokkal várják az érdeklődőket.

  • Egészségügyi controller szakunk azokat várja, akik közintézmények, magán egészségközpontok, egészségügyi szolgáltatók, gyógyturizmusban résztvevők és az idősek, illetve ápolásra szorulók ellátását szolgáló köz- és magánintézmények vezetésének döntéstámogatói és tanácsadói controlling szaktudása iránt érdeklődnek.
  • Fejleszteni szeretné kommunikációs készségeit? Az ország legelismertebb szakembereitől tanulná meg napjaink kommunikációs eszközrendszereinek használatát és a szóvivői feladatok magas színvonalú ellátásának folyamatát? Az Egészségügyi szóvivő és kommunikációs szakunkon olyan specialistákat képzünk, akik felkészültek az egészségügyi és ágazati közigazgatási intézmények, a szakmai érdekképviseletek, a civil szervezetek külső kommunikációjának tervezésére, koordinálására és megvalósítására, konfliktusaik kezelésére.
  • Egészségügyi minőségbiztosítási szakunk azokat várja, akik a közintézmények, a kisebb-nagyobb magán egészségközpontok, a gyógyturizmus, az idősek, illetve ápolásra szorulók ellátását szolgáló köz- és magánintézmények minőségügyi vezetéséhez szükséges komplex tudás iránt érdeklődnek.
  • Egészségügyi menedzsment, Orvos-közgazdász, Gyógyszerész-közgazdász, Gazdasági szakokleveles ápoló szakokra várjuk jelentkezését, amennyiben szakmailag fejlődni kíván, tudását bővítené, ezzel karrierlehetősége is nőhet, magasabb beosztásba kerülhet, vagy akár saját vállalkozásba is kezdhet.

 

Jelentkezzen budapesti helyszínű szakirányú továbbképzésünkre augusztus 31-ig!

További információ:

▶ tel.: +3630 886 5401

▶ e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

▶ https://lkk.uni-sopron.hu/meghirdetett-szakiranyu-tovabbkepzesek

 

2023 őszi órarendjeink:

https://lkk.uni-sopron.hu/downloadmanager/index/id/155/m/333

cimkék

hirdetés

Könyveink