2021. június. 23., szerda - Zoltán.

Fotópályázat a járvány pozitív élményeiről

Neked mi jót adott a megváltozott élethelyzet?

A járványhelyzet ellenére megélt pozitív, lélekemelő, a nehézségeken átsegítő élményeket megmutató fotókat vár a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a hazai középiskolások, valamint magyarországi és külföldi egyetemi hallgatók számára meghirdetett fotópályázatán.

A felsőoktatási intézmény közleményében emlékeztet arra, hogy az elmúlt egy év kihívásai során sokat tanulhattak az emberek magukról, környezetükről, a változáshoz való alkalmazkodási képességükről. Bár alapvetően rossz emlék a vírus elleni védekezéssel eltöltött időszak, számos pozitív élménnyel is járt a járvány.     

A "PosiTivE - "Neked mi jót adott a megváltozott élethelyzet?" elnevezésű fotópályázatot két kategóriában, hazai középiskolás és magyar, illetve külföldi társegyetemek polgárainak hirdetik meg.    

A szervezők az elkészült fotókat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várják április 30-ig.     

A beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli, és az általuk legjobbnak ítélt ötven alkotást teszik közzé a PTE hivatalos közösségi média felületein.     

A szakmai zsűri által kiválasztott kategóriánkénti első három helyezettet értékes nyereményekkel jutalmazzák. A pályázatról további információ a pte.hu/positivephoto weboldalon található.

(forrás: MTI)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!