2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

Közösségi futás a mellrák elleni küzdelem jegyében

A mellrák elleni küzdelem jegyében ingyenes közösségi futást szerveznek három nagyvárosban, Budapesten, Győrben és Debrecenben vasárnap, tájékoztattak a szervezők.

Harmadik alkalommal rendezi meg az iRUNmore Futóegyesület és az AVON a Fuss MELLettünk! elnevezésű közösségi futását, amelynek célja, hogy minél több nő és férfi figyelmét felhívja a mellrákszűrések, a rendszeres emlőönvizsgálat és az egészséges életmód fontosságára.

Az eseményre nem csak profi futókat várnak a szervezők, az egyesület tagjai különböző távokon, különböző tempóban vezetik a futócsoportokat, így biztosítva mindenkinek a kellemes sportolási lehetőséget.

A budapesti esemény helyszíne Hard Rock Cafe lesz, ahol a futást megelőzően a szervezők kerekasztal-beszélgetést tartanak Turóczi Réka, az Irunmom blog szerzőjének, az iRUNmore Futóegyesület alapítójának moderálásával. Az eseményen Kovács Ágnes Anna onkopszichológus, Máthé Andrea, a SYNLAB klinikai biokémikusa, valamint Tánczos Lilla modell, személyi- és funkcionális edző, táplálkozási tanácsadó beszélget a test és lélek kapcsolatáról.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink