2024. május. 02., csütörtök - Zsigmond.
hirdetés

Közönségszavazás a HRKOMM Award – HR Excellence Szakember Különdíjért

Top10 jelölt, aki a HR szakmában jelentős és példamutató tevékenységével kiemelkedik a magyarországi szakemberek közül. A nyertes közönségszavazással dől el.

Hetedik alkalommal hirdeti meg a PPH Media a HRKOMM AWARD-ot, amely a legrégebbi és legnagyobb hazai HR-kommunikációs megoldások versenye. Korábbi zsűritagok segítségével idén megújították a kategóriarendszert, frissítették az értékelési szempontokat és új, elismert szakmai bírálók is várják a pályázatokat! A HRKOMM Awardon a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő kampányokat, kommunikációs aktivitásokat díjazzák, a versenyre a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló kommunikációs megoldások nevezését várják.

https://hrkommaward.hrpwr.hu/

HR EXCELLENCE – SZAKEMBER KÜLÖNDÍJ

Az idei versenyen azonban nem csak a legjobb nevezéseket és vállalatokat jutalmazzák, hanem – a verseny történetében először – kiosztanak egy speciális különdíjat is, amely a HR Excellence – Szakember különdíj nevet viseli.

A verseny főzsűrije segítségével összeállították a TOP10 idei jelöltet, azon szakembereket, akik az elmúlt időszakban – a zsűri megítélése alapján – hitelesen és valódi értéket teremtve járultak hozzá a magyarországi HR tevékenységek, megoldások, gondolkodásmód fejlesztéséhez, ezáltal eredményesebbé téve saját, valamint közvetett munkahelyi környezetüket.

Szavazzon és legyen öné a döntés, hogy idén ki nyerje a HRKOMM AWARD – HR EXCELLENCE – Szakember különdíját! 

A közönségszavazást 2023. szeptember 30-án, éjfélkor zárják.

(forrás: Hrpwr)

cimkék

hirdetés

Könyveink