2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés
hirdetés

Emberarcú Egészségért díj: keresik a magyar egészségügy hőseit

A Teva Gyógyszergyár Zrt. idén is meghirdeti az Emberarcú Egészségért díj pályázatát, hogy megismerje és megünnepelje azokat a fantasztikus és szívet melengető egészségügyi kezdeményezéseket, amelyek a betegek életminőségének javítását tűzték ki célul.

Az elmúlt két év sikerein felbuzdulva, immár harmadik alkalommal keresik a legjobb projekteket! Az Emberarcú Egészségért díj célja a kezdeményezések támogatásán túl, hogy a nyilvánossággal is megossza a legemberközelibb egészségügyi megoldásokat, és bebizonyítsa, hogy egy kis törődés is óriási hatással lehet a betegek életére.

A pályázat első két évadában benyújtott 250 pályamű már megmutatta, hogy Magyarországon rengeteg kivételes és empatikus betegtámogató program létezik. A Teva Gyógyszergyár Zrt. büszke arra, hogy sokan osztják a nézetet: a gyógyuláshoz nem csak gyógyszer és szakértelem, hanem szeretet, empátia és emberség is kell.

A pályázatokat idén is a www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert oldalon várják. A zsűri a kezdeményezések hasznosságát, kreativitását, emberközeliségét és fenntarthatóságát fogja értékelni, a nyerteseket pedig a Teva munkavállalói választják ki. A három fődíjas és egy különdíjas pályázat nyereménye fejenként bruttó másfél millió forint!

A díjra magyarországi székhellyel és regisztrációval rendelkező gazdasági társaságok vagy civil szervezetek pályázhatnak. A betegközpontú kezdeményezések lehetnek bármilyen értékteremtő projektek, például egészségügyi programok, applikációk, honlapok, kiadványok vagy egyéb szolgáltatások, tevékenységek. Az új kezdeményezések mellett azok jelentkezését is várják, akik korábban már pályáztak, de nem kerültek a döntőbe. 

Nevezési határidő: 2024. szeptember 15. éjfél.

(forrás: Teva Gyógyszergyár Zrt.)
hirdetés

Könyveink