2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

Indul a HRKOMM és az Open Minded Companies Award

Újra útjára indul a HR szakma legrégebbi és legnagyobb szakmai versenye, a HRKOMM Award, valamint a vállalati sokszínűséget díjazó Open Minded Companies Award.

HRKOMM Award 2023 

Hetedik alkalommal hirdetik meg a HRKOMM AWARD-ot, amely a legrégebbi és legnagyobb hazai HR-kommunikációs megoldások versenye. Korábbi zsűritagok segítségével idén megújították a kategóriarendszert, frissítették az értékelési szempontokat és új, elismert szakmai bírálók is várják a pályázatokat.

A versenyre olyan HR kommunikációs megoldásokkal lehet nevezni, amely 2022. július 1. és 2023. június 30. közötti időszakban, Magyarországon debütált.

A HRKOMM Awardon a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő kampányokat, kommunikációs aktivitásokat díjazzák.

További információk és nevezés

 

Open Minded Companies Award 2023

Második alkalommal hirdetik meg a vállalatoknak szóló versenyt, melynek célja, hogy elismerjék a munkahelyi diverzitás és inkluzív munkakörnyezet (D&I) kialakításának eredményeit és jelentőségét.

Díjazzák kis- és nagyvállalatok munkahelyi sokszínűségért, nyitottságért, elfogadásért tett kezdeményezéseit és eredményeit.

A versenyre nevezhető minden olyan tevékenység, megoldás, melyet 2022. június 1. és 2023. június 1. közötti időszakban, Magyarországon valósított meg a pályázó vállalat.

(forrás: HRPWR)
hirdetés

Könyveink