2024. szeptember. 27., péntek - Adalbert.
hirdetés
hirdetés

Idén is megrendezik a RETRO véradást

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) idén szeptemberben már 16. alkalommal rendezi meg hagyományos RETRO véradását az ország 29 helyszínén.

Az esemény évről évre növekvő népszerűségnek örvend, köszönhetően annak, hogy a régi idők hangulatát idézi meg. A véradókat sörrel, virslivel és meglepetés ajándékokkal várjuk, ezzel köszönve meg önzetlenségüket. Az „Önt is hívjuk!” szlogen célja, hogy felhívjuk a figyelmet a véradás fontosságára és arra, hogy mindenkire számítunk, hiszen a folyamatos és biztonságos vérellátás érdekében naponta 1600-1800 véradóra van szükség, közli az OVSZ.

Az idei RETRO véradást az alábbi helyszíneken és időpontokban – a legtöbb városban 2024. szeptember 7-én  rendezik.

 

 

Az eseményt megelőzően szeptember 5-én a Budapest Retro Élményközpontban 14:00-19:00 óra között elő RETRO véradást tartanak, melyre szintén várják az önkéntes véradókat. A virsli, sör és meglepetés ajándékok mellett a véradók ezen a napon ingyenesen látogathatják a Retro Élményközpontot. Valamint Dj Dominique és a Fergeteg Party élőben hozzájárul az igazi múltidézéshez a ’60-as, ’70-es, ’80-as évek legendás tánczenéivel, valamint meglepetés sztárvendégekkel.

A véradáshoz személyi igazolvány, TAJ- és lakcímkártya szükséges.

További információ a véradásról a www.ovsz.hu/veradas oldalon található.

 

cimkék

hirdetés

Könyveink