2024. április. 28., vasárnap - Valéria.
hirdetés

Hallgassa meg március 12-én az idei HR-es és vezetői trendeket!

Kevesebb mint 1 hónap múlva jön társlapunk, a HRPOWER online konferenciája, amelyen a nemzetközi trendektől kezdve a hazai munkaerőpiacot leginkább megmozgató folyamatokról is beszélünk.

Beszélünk a nemzetközi és hazai piaci helyzetről, a digitális HR és a mesterséges intelligencia újításairól. Körbejárjuk a bérezési és kompenzációs stratégiák kérdését, a learning & development területét.

Kiemelt témáink között szerepelnek a tehetségmegőrzés és a toborzási stratégiák kihívásai, a munkakörök és a munkaerőpiac változásai. Megvizsgáljuk a különböző generációk munkahelyi igényeit és az ezzel járó kihívásokat, valamint a wellbeing és a sokféleség & befogadás (D&I) legújabb megközelítéseit.

SAVE THE DATE!

Időpont: 2024. március 12. 9.00

Platform: online, webexen

Ajánlott témák olvasóinknak:

  • Hazai ügyvezetői trendek: 200 magyar CEO beszélt nekünk arról, hogy melyek a 2024-es évvel kapcsolatos várakozásaik, mit gondolnak az ESG-ről és az AI-ról, valamint hol látják a szerepüket a stratégiai és HR témák kapcsán
  • A dolgozók 35%-a mérlegeli a felmondást a következő 12 hónapban, így stratégiai prioritás a megtartás. Mit tanulhatunk a 17.000 munkavállalói mintán végzett globális kutatásból?
  • Az ESG 'S' pillére és a HR transzformációja, azaz út a versenyképesség növeléséhez
  • A munkavállalók job crafting profiljainak összefüggései a szervezeti elkötelezettségük egyes komponenseivel és a kilépési szándékukkal
  • A legfontosabb munkajogi változások 2023-ban és 2024-ben

A teljes program és jelentkezés ITT.

Szakmai partnereink: 

(forrás: HRPWR, MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink