2024. április. 28., vasárnap - Valéria.
hirdetés

Greengage: a zöld elköteleződést díjazzák

A Professional Publishing Hungary 2023-ban is elindítja a Greengage versenyt. A pályázaton azokat a vállalati projekteket várják, amelyek hozzájárultak a gazdaság zöldítéséhez.

Az idei év újdonsága, hogy nem csak lezárult, hanem részeredményeket mutató; jelenleg is futó projektekkel is beküldhető a nevezés, Megnöveltük az időkeretet is: várjuk az elmúlt 3 év legjobb kezdeményezéseit!

A verseny célja, hogy megtalálja és bemutassa azokat az eredményes vállalatokat, akik ma Magyarországon fenntarthatóan, ökotudatosan és környezetkímélően gyártanak innovatív termékeket, adnak el szolgáltatásokat, vagy támogatják fejlesztéseikkel, folyamataikkal a piacot.

Várjuk a részben/egészben itthon gyártott termékeket/termékcsomagolásokat, amelyek lehetnek:

+ étel-ital jellegű termékek
+ szépség és divat termékek
+ egészségügy és wellness
+ elektronikai, technológiai eszközök
+ autó, gépjármű, egyéb közlekedési termék
+ ipari, építőipari termék
+ egyéb tartós fogyasztási cikkek
+ egyéb

Az ipari és mezőgazdasági szektorból azok jelentkezését várjuk, akik gyártási, előállítási technológiák egyes részeit környezetvédelmi szempontból megújították, ők az alábbi kategóriákban nevezhetnek:

A) energiatakarékos megoldások
B) fenntartható logisztika
C) hulladékgazdálkodási fejlesztés
D) újrahasznosítás
E) karbonlábnyom csökkentése
F) vízfelhasználás csökkentése
G) egyéb

Nevezési feltételek

Pályázni a 2019. január 1. és 2022. december 31. között, Magyarországon futott, megvalósult; vagy már elkezdett és részeredményeket hozó projektekkel lehet. A versenybe nevezhet minden Magyarországon tevékenykedő cég vagy szervezet, mely ellen környezetvédelmi szempontból jogerős ítélet szabálysértési eljárásban nem született az elmúlt 5 évben. Nem lehet nevezni a Greengage 2022 versenyre leadott pályaművekkel!

Miért érdemes?

A nevezett pályázatokat bemutatjuk a PPH Média kommunikációs felületein, az elnyert díj (évszámmal feltüntetve) korlátlan ideig felhasználható egyéb díjazás nélkül (a nevezési díjba foglalva).

(forrás: MedicalOnline)

cimkék

hirdetés

Könyveink