2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés
hirdetés

Felhívás a Kiváló rezidens, 2024 pályázatra

Az idén tizenkettedik alkalommal jelenik meg a BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv.

A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens, 2024” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága a  Rezidens MEDICINA 2024 Pályázat kérdőív  alapján. (Kiemelt szempont: mentőgyakorlat, sürgősségi betegellátásban és a lakosság edukációjában való részvétel.) A pályázatot a Sanofi gyógyszercég alapította, a két nyertes 500-500 ezer forint értékű díjban részesül.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács korábbi elnöke.  

A zsűri tagjai: Prof. Dr. Gál János, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Dr. Harsányi András, a META elnöke, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője.

A legjobb helyezést elért pályázó díját tervezetten 2024. november 19-én, a 46. Medicina konferenciát követő ünnepi gálaesten adják át.

A pályázati kérdőívek a Magyar Rezidens Szövetség és a Magyar Kórházszövetség honlapján is elérhetőek. 

A pályázatokat kérik, hogy a Magyar Rezidensszövetség This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. E-mail címére 2024. augusztus 31-ig Word dokumentum formában küldjék el.

hirdetés

Könyveink