2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

A héten zárul az első körös jelentkezés

Augusztus 25-ig várják az első körös jelentkezéseket a legnagyobb hazai HR-kommunikációs megoldások versenyére, a HRKOMM AWARD-ra, valamint a vállalati sokszínűséget díjazó versenyre, az Open Minded Companies Award-ra.

A HRKOMM Award-on a Magyarországon megvalósult, munkáltatói tevékenységhez kötődő kampányokat, kommunikációs aktivitásokat díjazzák, a versenyre a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló kommunikációs megoldások nevezését várják.

A versenyre olyan HR kommunikációs megoldásokkal lehet nevezni, amely 2022. július 1. és 2023. június 30. közötti időszakban, Magyarországon debütált.

Az Open Minded Companies Award 2023 célja, hogy elismerjék a munkahelyi diverzitás és inkluzív munkakörnyezet (D&I) kialakításának eredményeit és jelentőségét. Egyaránt díjazzák kis- és nagyvállalatok munkahelyi sokszínűségért, nyitottságért, elfogadásért tett kezdeményezéseit és eredményeit!

A versenyekre nevezhető minden olyan tevékenység, megoldás, melyet 2022. június 1. és 2023. június 1. közötti időszakban, Magyarországon valósított meg a pályázó vállalat.

A projekteket, pályamunkákat első körben 2023. augusztus 25-ig várják

Végső nevezési határidő: 2023. szeptember 1.

 

(forrás: Hrpwr)
hirdetés

Könyveink