hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 72
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-07-02

A Portfolio Oroszi Beatrixszal, a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központjának igazgatójával beszélgetett.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-05-17

Megerősítették a madárinfluenza vírus tehénről emberre történő átadását az Egyesült Államokban, közli az Index.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-04-08

Senkinek nem kell attól félni, hogy a madárinfluenza fenyegetné az egészségét, vagy az életét –  mondta a Hírklikknek Pusztai Erzsébet infektológus.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-03-07

A sebet tisztító döglégylárva, a vérkeringést javító pióca vagy a borban és szarvasmarha-epében feloldott hagymazúzalék nem boszorkányság, írja a Qubit.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-05-18

A különböző kullancsok által terjesztett betegségek akár kontinensenként eltérőek lehetnek. Külföldi utazások esetén, indulás előtt tájékozódjunk!

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-05-17

Gümőkór-fertőzöttséget igazoltak a hatósági vizsgálatok egy Csongrád-Csanád megyei szarvasmarha-állományban, közölte a Nébih.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-03-25

Ismét a lakosság közreműködését kérik a Hyalomma kullancs hazai terjedésének felmérésében.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-01-11

Az immunonutríció az immunitás, a táplálás, a gyulladás és a károsodás témáját öleli fel, ezáltal bőven interdiszciplináris területnek tekinthető.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-12-13

Az állatgyógyászatban használt antibiotikumok kiváltását célzó projekten dolgoznak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-07-03

A szarvasmarhák gyomrában élő baktériumok képesek a műanyagok lebontására is – ezt állapította meg egy most publikált kutatás.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?